Så har du kommet til mine psp sider

Paint Shop Pro

Hva er nå det?

Paint Shop Pro (psp) er et fotoredigeringsprogram, et rimeligere alternativ til Photoshop. Det er to måter å bruke psp på. Som nevnt over, redigere fotografier eller som jeg gjør, lage mine egne bilder/grafikk som de to bildene nederst på siden, samt alle bildene på min grafikkside. Jeg lager også egne tutorial som andre kan lage etter min “oppskrift”. Alle mine bilder, enten det er ren grafikk eller tutter er signert “thiledesign”. Enkelte bilder kan være signert moonchildwebdesign. De er laget i psp9 og ble lagt ut på min første hjemmeside for mange herrans år siden. Nå lager jeg all min grafikk i psp 2021.

De første spede forsøkene, gikk via grupper jeg fant på nettet. Den gruppen jeg først kom til, var svensk for nybegynnere. Da jeg var ferdig der, begynte jeg i en norsk gruppe og etter hvert fant jeg en engelsk gruppe for viderekommende. I alle gruppene lærte jeg å sette bildene sammen etter forskjellige tutorial. De fleste tuttene var skrevet på engelsk, dansk eller svensk. Hver enkelt tutorial inneholder en zippa mappe med alt materialet jeg trengte for å sette sammen bildet. De kaller vi tuber. En tube kan være en dame, en mann, barn, tre eller blomster. Rett og slett alt mulig. Vi bruker også «masker» og mange forskjellige plugins (utvidelser) for å lage spesielle effekter.

Sommerhagen

Min Grafikk

Se bildene her

Tutorial meny

Finner du her