Alternativt

TRO OG OVERTRO

tro og overto

Jeg kom i snakk med en dame for en stund siden. Vi snakket om det alternativet. Om tidligere og fremtidige liv. Om tro og overtro. Jeg fortalte at jeg hadde sporadisk kontakt med di avdøde, men at jeg verken ser eller hører noe. Som jeg sier, jeg «ser med følelsene»

Jeg kan f.eks. registrere en veldig rask bevegelse i øyekroken, så en følelse av å bli «løftet opp» fra hjertechakra. Så føler jeg at den som prøver å få kontakt med meg, limer seg fast i ryggraden. Det er en veldig sterk og ubehagelig følelse og er ikke til å ta feil av. Av og til kjenner jeg også en blomsterduft eller lukten av pipetobakk. 

Det meste stengte jeg nok av for ganske tidlig i oppveksten. Det var ikke moro å få beskjed om at det jeg følte, så, hørte eller luktet, bare var innbilning.

Jeg var godt voksen, før jeg igjen tok mine indre følelser på alvor. Siden har det skjedd oftere og sterkere enn jeg egentlig er glad for. Men hva betyr egentlig alt dette. Behøver det å bety noe? Jeg har akseptert at det er slik jeg er. 

For meg har det alltid vert slik. Selv om jeg ikke alltid liker det som skjer, er det blitt helt naturlig å føle nærvær og kjenne lukter.

Når sant skal sies, trodde jeg alle mennesker følte på samme måte som jeg alltid har gjort. Jeg ble virkelig overrasket, da jeg skjønte at dette ikke var tilfelle.