Mitt Filosofiske Hjørne

I SLUTTEN AV APRIL (2016)

vinter i april

har jeg blitt lut lei vinter og snø med umåkte og ustrødde veier. Nå lengter jeg etter sol og fint vær. Jeg forventer at våren skal være rett rundt hjørnet. Men tro meg, jammen fortsetter frk April å spille meg sine små puss. Da jeg våknet i mores, lavet sneen ned og det lå 3-4 cm våt sne på bakken.

Vintertøyet og støvler var allerede hengt bort i skapet, så det var bare å finne alt frem igjen. 

Luna liker ikke slikt vær, så hun gjorde sitt fornødne i en fei og løp sporenstraks tilbake til ytterdøra. Der sto hun å venta på meg. Hun ville inn i varmen igjen snarest mulig. Vel inne, ristet hun seg så kraftig at hele gangen ble våt, meg inkludert. 

Jeg drakk noen kopper kaffe, mens jeg søvnig titta på en film di sendte på tv og prøvde å våkne. Grudde meg faktisk for å gå ut, men ut måtte jeg for toget venter ikke på noen. 

Vel ute, fant jeg fram mobilen og tok noen bilder av det jeg håpet ble det siste ordentlige vinterdagen i 2016. Jeg knipsa i vei og håper at iaffal noen av bildene ble brukbare. 

Innen jeg kom meg til stasjonen, var jeg dy våt på boksene og regnjakka fungerte ikke lenger som en regnjakke. 

Flere av bildene ble fine di. Du finner noen på siden amatørfotografen