Mitt Filosofiske Hjørne
gull-blogg

Men jeg vil veldig gjerne være en god blogger. Jeg skriver jo fordi jeg liker å skrive. Ikke fordi andre forventer noe av meg. Dessuten bruker jeg fortsatt skrivinga som en slags «mental trening».  For å få tilbake skrivegleden og fantasien jeg hadde før cellegifta gjorde kål på´n, bruker jeg også visualisering som et godt redskap.

 
Synlighet er en av mine største bøyger. Jeg har til nå vert fornøyd med å leve «i skyggen av meg selv» eller i skyggen av mitt potensiale, som det så fint heter.skrivesperre
Har egentlig aldri hatt forventninger om å gjøre noe stort eller betydningsfullt.  

 

Da er det vel på tide å gjøre meg selv mer synlig!!!!

 

Men Hvordan? Tja, jeg har enda ikke avdekket avtalen som ble inngått før sjelen tok den endelige bestemmelsen om et nytt liv på jorda. Og ble en del av meg. 

Tror nok jeg har begynt å se konturene av hvordan jeg skal finne ut av akkurat det. Om jeg tørr. Det er nemlig også en av mine store bøyger. 

 
Det skjer ikke mye spennende i livet mitt akkurat nå. Kanskje det er på tide å lage litt bølger i det berømmelige vannglasset?
 
 
Jeg følger noen få på twitter, blant annet Arianna Huffington. Det første jeg ser i dag, er denne tweeten hun har lagt ut «why doing scary things is a sign you´re on the right path «skrevet av Kristen Ulmer. Tydeligere beskjed kan jeg vel ikke få. 
 
For lenge siden oppdaget jeg at den beste tiden å skrive på er om morran. Da er hjernen vanligvis uthvilt etter en god nattesøvn. Jeg har også prøvd å skrive sent på ettermiddagen, men det blir bare usammenhengende babbel. 
 skrivekløe?
Da jeg senere tok babbelet frem tidlig en morgen, greide jeg faktisk og få noe vettu ut av det meste.
 
Jeg bruker visualisering som et verktøy for å trigge fantasien. Med visualisering mener jeg at jeg ser for meg det jeg ønsker å formidle. Jeg «ser» med tankene og følelsene. Bildene skaper jeg selv i hodet mens jeg skriver. Det er visualisering. 
 
Dessuten har jeg en skrive kladdebok i nattbordskuffen. Jeg prøver å skrive 5 min hver morgen, i halvsøvne, før hjernen våkner og begynner sensureringa.
 
Bildene jeg bruker i bloggene, henter jeg fra pixabay. Der finner jeg massevis med gratis fotografier eller illustrasjoner, som passer til det jeg skriver. 
 
Inn i mellom må jeg bare ta en pause fra all skrivinga. Da slapper jeg av, koser meg med en god bok, hører på musikk eller ser en god film. 
 
Englene har igjen åpnet kranene i dyp fortvilelse over hvor dumme vi mennesker egentlig er. Må vi virkelig ødelegge vår vakre planet, før vi lærer? Om vi lærer???
 
 
          
                                                                    Fredsdue
 
blue heart
 
 Jeg har akkurat fått vite at min tidligere arbeidskollega Hege, sovnet stille inn fredag kveld. Hun tapte ikke kampen mot kreften, hun vant livet. Av meg blir hun husket som jenta med det gode smilet, det store hjertet og en altovervinnelig tro på det gode i livet og i hver enkelt av oss. 
 
 
 
 
 
 

Legg igjen en kommentar

FØR INNLEGGET DITT VISES OFFENTLIG, MÅ DET GODKJENNES AV MEG. SÅ BARE SKRIV I VEI :)

You have to agree to the comment policy.