Mitt Filosofiske Hjørne
Høsten er her med et kaldt drag i luften

Høsten er her med et kaldt drag i luften. Det har resultert i en skikkelig forkjølelse, vond hals og influensa smerter. Dårlig matlyst har jeg også. Jeg veide meg fredag morgen og fant ut at jeg veide 52,5 kg. Med mine 60 cm er vel det for lite. Bare forkjølelsen går over å matlysta kommer tilbake, er jeg nok tilbake til normalen igjen.  Til da får jeg passe på å få i meg nok væske og i alle fall litt supersund mat. 


Min favorittdrikk mot forkjølelse er faktisk såre enkel og det hjelper meg 

  • Ca 1 liter vann i en kjele.
  • Skrell en stor bit ingefær og del den i passe skiver.
  • La skivene småkoke ca 20 min, smak til underveis. Blir drikken for sterk, ha i mer vann og la den koke opp på nytt. 
  • Når jeg synes drikken er sterk nok, siler jeg av i en stor kopp med en skive lime eller sitron, smak til med en god lump med honning

Drikkes mens den er varm, selvfølgelig  

TEKOPP
Jeg har resten av drikken i en termos så holder den seg varm lenge. Vanligvis drikker jeg opp alt ganske fort. Like godt å sette over litt ekstra i kjelen, så jeg har utover dagen.

 

Til Frokost lørdag, lagde jeg havregrøt av store glutenfrie havregryn, kokt på vann med bitte litt salt. Et dryss kanel og en stor ss blåbær syltetøy (ikke hjemmelaget denne gangen) Har kjøpt røde plommer og epler jeg skal lage syltetøy av. Men det får vente til jeg har blitt frisk. 

 

VITAMINERJeg som aldri pleier å være syk, har virkelig fått det denne gangen. I dag har jeg ikke spist noe. Ikke drukket noe særlig heller. Det verker over alt. Bringa er tett og vond og jeg hoster på meg hodepine hele tia. Nei, dette kom jammen ubeleilig. 


Har nok slurva med vitaminene den siste tia er jeg redd. Det straffer seg  


Heldigvis fikk jeg gjennomført den årlige mammografi undersøkelsen på fredag. Finner radiologen noe på bildene, får jeg beskjed innen 5 dager. Etter det kan jeg slappe av og vente på 4 års kontrollen i oktober.


Det er vel litt over et år siden jeg sluttet med anti-østrogen, derfor er den kontrollen særs viktig. Når disse timene nærmer seg, kjenner jeg ekstra godt etter kuler i puppen eller på halsen. 


Dessuten skal jeg ligge i mr maskinen nå på tirsdag. Kan jo ikke ligge der i 30-60 min dønn tett i nesa. Det er kneet som skal undersøkes. Det jeg fikk en vridning i for en stund siden, da en truckfører var på nære nippet til å kjøre meg rett ned på jobben. (takker gudene for at han ikke gjorde det)


Hva jeg kommer til å gjøre videre med den saken, kommer vel an på skadeomfanget. Eventuelt skal det nok rapporteres til nav som en yrkesskade. 

 

Legg igjen en kommentar

FØR INNLEGGET DITT VISES OFFENTLIG, MÅ DET GODKJENNES AV MEG. SÅ BARE SKRIV I VEI :)

You have to agree to the comment policy.