Mitt Filosofiske Hjørne

Hodet over vannet

Hode over vannet

Da har jeg endelig fått hodet over vannet igjen og kan puste ut etter å ha ligget noen dager. Hodepine er i seg selv ikke noe man behøver å klage over. Når den kommer i følge med vond nakke og skuldre, svimmelhet og kvalme, er det ikke morro lengre.  Neida, jeg overdriver faktisk ikke, det er innmari vondt og ubehagelig mens det står på som verst.

Det begynte tirsdag morgen. Da våknet jeg med en hodepine som ikke lignet grisen. Utover i uka spådde meteriologene regnbyger med enkelte lokale tordenbyger. Det ble lokalt ja, veldig lokalt. Uværet, med lyn og torden, misforstod totlat. Det var faktisk meningen at uværet skulle holde seg utenfor hjemmets fire vegger. Men neida, istedet flyttet det inn i hodet mitt og ga meg følelsen av at jeg drukna. Uten regn. Derfor tittelen «hodet over vannet» 🙂

Etter cellegifta, har jeg ikke tålt varmen så godt. I år har det vert ekstra ille og det toppa seg på tirsdag. Migrenetablettene hjalp litt, men hodepinen kom alltid tilbake etter noen timer. Svimmelheten var der nesten konstant. Jeg må le, da jeg reiste meg opp fra sengen om morgenen, svaiet hele rommet som om jeg var snyden full. Godt jeg ikke gikk til toget, da hdde jeg nok havnet et helt annet sted enn på stasjonen. Hmmmmmm, hvilken stasjon sa du????? Nåja, litt galgenhumor må en jo ha. 

Tirsdag morgen, hørte jeg faktisk svak rumling i det fjerne over Nittedal/Hudal og jeg hørte senere at det hadde sprutregnet over Oslo og opp mot Skedsmokorset. Det kom ikke en dråpe over Jessheim. Det var bare stikkende varmt og lummert og skyer tårnet seg opp rundt omkring. Over her var himmelen bare blå. 

Så nå har jeg da endelig fått hodet over vannet igjen. Heldigvis ble hodepinen svakere de sisste to dagene og fredag var jeg nesten helt bestemt på å dra på jobben. Desverre var jeg nøtt til å kaste inn håndkle den dagen også. Hodepinen ga seg utover morgenen, men rommet fortsatte å snurre en god stund bare jeg snudde på hodet eller reiste meg fra sofaen. Migrenetbl gjør meg trett, uvel og stiv i kroppen. Luna fikk sin utetur som vanlig, så tok jeg med meg dyna mi og la meg ute på verandaen. Luften er kjølig om morgene og det gjør godt for et vondt hode. 

En ennen ting som ikke hjelper på hodepinen eller humøret for den sak skyld, er gneldrebikkjer over alt. Jeg kan ikke forstå at hundeeiere ikke greier å lære hundene sine å holde «kjeft»  Skal vi først ha hunder, må vi da for fffffffff  greie å være ansvarlige hundeeiere, både overfor hunden selv og naboene. Det hjelper ikke å skrike nei, når musikken starter. Da er det allerede for seint spør du meg. Luna står ute  på verandaen og måboffer i barten, ser på meg og rister faktisk på hodet. Tror nok hun er av samme mening som meg  hehehe

Dessuten er det ting på gang her hos meg nå. Bare følg med her så avslører jeg litt etterhvert.

Ønsker alle en super duper helg , sommer og alt mulig annent sommerlig

Sommerklem thileesign/Anne Grete

2 thoughts on “Hodet over vannet

  1. Heisan og god søndag morgen. Nei jeg har aldri hørt om saltshot, men skal se nærmere på produktet. Svimmelheten min ble delvis borte etter en halvtime på kiropraktorens bord. Du vet, det er så mye med denne kroppen min 🙂 To store brystoperasjoner gjorde tilslutt brystmuskelen + alle andre muskler og sener så stramme at jeg nesten ikke fikk puste tilslutt. Jeg sliter også med Scheuermann som gir smerter i ryggraden, nakken og korsryggen. Det ene påvirker det andre. Etter 2 mnd hos muskelterapaut med dyp muskel og bindevevsmassasje + triggerpungtmassasje er muskleme blitt smidiegere. Faktisk har det hjulpet på fatiguen og kortidshukommelsen også. Er tilbake på jobb i morgen, da kan du fortelle mer om produktet (om vi får tid).

  2. Godt formen din er bedre, Anne Grete! 😊❤ Har du noengang forsøkt med saltshot?
    Min søster har vært svært plaget med migrene i mange år. Selv om hun ikke har gått på noen cellegiftkur, har hun riktignok vært så dårlig, at dagene har vært fyllt med oppkast og mindre hyggelige symptomer. Jeg har spurt henne i en evighet nå, om hun ikke VÆR SÅ SNILL kan prøve saltshot FØR hun dytter i seg tabletter når hun har vondt..!
    I går fikk jeg beskjeden fra en seriøst lettet søster: Saltshoten hadde virket! Hun trengte ikke ta tabletten denne gangen… Fra hun drakk saltshoten til den virket, tok det bare noen minutter…!

Legg igjen en kommentar

FØR INNLEGGET DITT VISES OFFENTLIG, MÅ DET GODKJENNES AV MEG. SÅ BARE SKRIV I VEI :)

You have to agree to the comment policy.