Mitt Filosofiske Hjørne
litt rosablogging og shoppestopp

Jepp, det er helt sant. Denne gangen legger jeg ut et lite glimt av en rosablogg. Hvorfor? Jeg har, for første gang siden jeg gikk til shoppestopp, shoppa litt…….vel, mye da. 

Da jeg startet med forsøket, skulle jeg først prøve å være shoppefri noen få mnd. Så ble det faktisk utvidet til 6 mnd og slik har det bare fortsatt. Jeg har  ikke hatt behov for å handle klær eller noe annet heller, for den saks skyld. Helt til nå.

Selv om jeg ikke har tjent noe spesielt på det, så har det vert godt å bruke mindre penger. Jeg kommer ikke til å avslutte dette prosjektet med det første. Det har faktisk blitt en god følelse det å bare gå rett forbi, eller ta en liten svingom inn i butikker uten å behøve å kjøpe noe. 

rosablogging#boblekåpe
Det begynte altså med at jeg fant frem en masse klær som bare har blitt liggende slengt i skapet siden i sommer. Alt ble kastet. En eldgammel boblekåpe gikk samme veien. Og der stod jeg da. Vinteren er like om hjørnet og jeg var uten noe varmt å ha på meg når kuldegradene kom krypende. Og hva gjør en stakkars frysepine da? Jo, går på senteret og ser etter en ny.  

 

 

Boblekåpen og skjerfet kjøpte  jeg på Vila på Jessheim Storsenter. Den er akkurat som jeg vil ha den, blå og går helt ned til knærne. 

 

Noen dager senere var jeg igjen innom Storsenteret. Jeg hadde ikke så mye overskudd etter jobb, så jeg Rosablogging#kort overgangsjakkerasket på med mine små ærend.

I øyekroken så jeg såvidt flere jakker som hang på et stativ, men det var prisen som fanget oppmerksomheten.

Jeg gjorde meg ferdig og gikk tilbake. Jeg måtte jo se om den prisen jeg trodde jeg så, var virkelig.

Joda, på stativet stod det at jakkene kostet 299 kr. For sikkerhets skyld spurte jeg om det var riktig pris. Da det ble bekreftet, prøvde jeg en og kjøpte den. Impulskjøp? javel. Men et innmari godt impulskjøp (ifølge meg selv) Det er ikke en vinterjakke, men den holder meg varm som en overgangsjakke. 

 

For noen uker siden, kom jeg over et innlegg på en blogg. Vedkommende (husker ikke hvem) skrev om et hårprodukt fra swissclinic. Hair renewal serum het produktet. Jeg googla etter nettsiden og leste det som stod skrevet der. Jeg tenkte hvorfor ikke prøve og for første gang i mitt liv, bestilte jeg varen på nettet. Ikke dårlig, en gang må jo alltid være den første heter det så fint. Det tok 3 dager, så kunne jeg hente pakken.   

 

 

Ny nattkrem til venstre er fra Estee Lauder Revitalizing Supreme+ så er det sagt hihi 


«Behandlingen» er såre enkel. Jeg drypper noen dråper i håret om morran etter vask, gnir det lett inn og lar det tørke. Cellegifta ødela håret mitt, derfor prøver jeg dette.

Jeg synes selv at håret får bedre hold og holder seg på plass hele dagen. Og det etter bare et par ukers bruk. 

Jeg skal dryppe noen dråper hver dag, til flasken er tom. Da tar jeg en evaluering. Håpet er jo at håret blir tykkere og får mer hold uten at jeg behøver å bruke det hver dag. Og en annen ting, lukter godt gjør det også 🙂

Så ønsker jeg alle en fortreffelig uke

 

 

 

 

 

 

Ryddesjau i gareroben 

2 thoughts on “

  1. Dette høres da helt supert ut. Jeg elsker sjøl å gjøre en god deal (etter egen mening) Haha. Jakka ser helt fin ut den og med n tynn varm genser under klarer den seg nok en god stund enda. Håper formen blir bedre snart, at det er høstmørket som gjør seg gjeldende. Kjenner det jeg også. Klem til og Luna fra Sofus og meg. (hilsen naboen) 🙂

    1. God morgen. Ja ikke sant, jakka passer supert nå. Den har holdt meg god og varm selv når det var noen få kuldegrader. Fatiguen har blitt sterkere etter at vi stilte klokka nå.
      Mørkt når jeg går på jobb og mørkt når jeg kommer hjem. Det sliter. Kjenner det mer i år enn jeg har gjort før. Ser bare fremover nå, til sommeren som kommer. Visualiserer sol og varm sommer, så går alt.

      Klem fra oss 🙂

Legg igjen en kommentar

FØR INNLEGGET DITT VISES OFFENTLIG, MÅ DET GODKJENNES AV MEG. SÅ BARE SKRIV I VEI :)

You have to agree to the comment policy.