AmatørFotografen
SVANEFAMILIEN

Tidlig i morges fikk jeg ånden over meg. Et skikkelig «ut på tur» kikk. Etter et par kopper kaffe, heiv jeg fotoapparatet i ryggsekken (en liten som jeg bruker til det formål) tok med Luna å la i vei. Da var klokka blitt 08:10 og det begynte å lysne.

Luna skjønte fort hvor vi skulle og langet ut som vanlig. At jeg hadde et vondt kne og vondt i korsryggen enset hun ikke et sekund. Jeg måtte bare halte etter så godt jeg bare maktet.

 

Da vi kom fram, stod vi en lang stund og beundret svanene og stokkendene. De var nok ikke overbegeistret for at vi forstyrret dem, men jeg fikk da tatt masse bilder. Etter en god stund, rusla vi rundt vannet. Flere bilder. Noen er i svart hvitt. Tilslutt kom vi tilbake til utgangspunktet ved parkeringsplassen. Der ble det knipsa i et sett der også. Tror faktisk vi var ute i 3 timer jeg gitt. 

Helt utrolig at de fortsatt er så tillitsfulle etter at en hund drepte tre av svanebarna tidligere i sommer. De kom fort for de trodde nok jeg hadde med mat til dem. Det tenkte jeg ikke på, men skal ha med i morgen. 

 

Utrolig vakker, tillitsfull og sulten selvfølgelig 

Akkurat i det jeg knipsa, dukket han etter mat. 

SVANE#FAMILIEN

Obbbbbbbs, der blei jeg oppdaga gitt. Poden passer på mens mor og far tar morgenstellet. 

Den som bare var like myk og i kroppen  som disse  sukk

Far og sønn svane.  Når svanefar nærmet seg, skygget alle unna i en viss fart. Fy som han hvesa. 

Han oppdaget at det stod en der med mat i hånden og dermed kom han løpende så fort han bare kunne. Fruen og sønn bak 

Utrolig vakker. Jeg tror dette er fru svane.

 

Om været holder i morgen, har jeg lyst til å ta en tidligere morgentur opp til tjernet. Få med meg den blå timen mener jeg. Tror jeg på julenissen om jeg håper på sol i morgen tidlig?????? Kanskje det kommer flere bilder i morgen. 
Ønsker alle en fin helg     Klem fra oss

 

2 thoughts on “

  1. Veldig fine bilder AG Takk for at du deler. Mener de meldte regn i morgen, men du kan jo håpe at morgenkvisten blir uten 🙂 Klem fra Sofus og meg (naboen)

    1. Jo takk, jeg våkna grytidlig og hva hører jeg? Regndråper på verandataket. Jaja, Da blir det nok siste del av season 1 av Outlander for meg da. Det blir en lang, mørk og våt dag mao
      Og takk for at du liker bildene. Jeg er kun en glad fotoamatør med knipsedilla vet du 🙂 Snakkes
      Klem fra Luna og meg

Legg igjen en kommentar

FØR INNLEGGET DITT VISES OFFENTLIG, MÅ DET GODKJENNES AV MEG. SÅ BARE SKRIV I VEI :)

You have to agree to the comment policy.