Mitt Filosofiske Hjørne
En grå og kald søndag morgen, men jeg digger´n

Våkna grytidlig i morges. Faktisk var klokka halv 5.  Jeg ble liggende under den gode, varme dyna en stund og bare lytte til stillheten i huset. Så, i stedet for å sovne igjen, stod like godt opp. Lagde meg en kopp kaffe, tok med Luna og nøt en tidlig morgen på verandaen. Rundstykkene tiner i ovnen og jeg begynner å bli sulten.

 

Det er så velsignet stille og rolig. Tog som haster til og fra Gardermoen høres som et svakt beroligende sus langt bortefra. Ingen fly, ungeskrik eller bikkjeglam  ødelegger stillhetens øyeblikk.  

 

Fuglene begynner å våkne. Morgenstunden har gode energier, blå himmel inn i mellom skydekket. Jeg har all verden av tid. Ingen avtaler. Bare slappe av og nyte livet. Det er begynnelsen på en god dag. 

 

tidlig morgenkaffe

En lett frokost på verandaen og et par kopper kaffe senere. Jeg koser meg og halvsover under pleddet. Det er godt å være ute. Jeg skriver litt inn i mellom. Ordene til dette innlegget kommer forunderlig lett. 

 

Nå hører jeg naboene er i ferd med å våkne rundt meg. På tide å få på seg klærne for meg også.

 

Det tette skylaget er i ferd med å sprekke opp igjen så sola får litt plass og jeg hilser dagen velkommen med en rosa bringebær smoothie jeg akkurat har lavd. Det er faktisk avslappende å «kaste bort tiden» på denne måten. Ikke å gjøre noe som helst, bare ligge å lete etter rare skyformasjoner som farer over himmelen. Kamera ligger klart, bare i tilfelle. 

 

Ukens utfordring;

Se deg i speilet, si ditt navn og anerkjennende, positive ord til deg selv, hver dag. Gjenta ofte som et mantra og se hva som skjer. 

 

Legg igjen en kommentar

FØR INNLEGGET DITT VISES OFFENTLIG, MÅ DET GODKJENNES AV MEG. SÅ BARE SKRIV I VEI :)

You have to agree to the comment policy.