Alternativt

ALTERNATIVMESSA 2015

Alternativmessa 2015

Jeg bestemte meg 1 time før før toget gikk. Det var faktisk første gang på mange, mange år, så nå var det jammen på tide å ta seg en tur. I Lillestrøm dro jeg innom Rema for å kjøpe en flaske med vann og noe frukt. Da jeg skulle til å gå inn, sklei jeg på metall rista utenfor butikken og tryna så lang jeg var (160 cm) Tok meg selvfølgelig for dermed fikk skulderen og håndleddet seg en gedigen trøkk. Noe som gjorde ordentlig vondt en god stund, men jeg kom meg da på beina. Vel innenfor på messa, ble jeg møtt av trommer og indiansk musikk. Jeg ble stående å lytte en stund mens jeg titta rundt og tok inn alle salgsbodene som var spredt utover et stort område. Det var alt fra spiritualitet, spådom til skoler kurs og forskjellig utdanning innen det alternative.

Mitt Filosofiske Hjørne Alternativmessa 2015Jeg rusla rundt for å se om det var noe av interesse, noe nyttig jeg kunne kjøpe. På vei innover i lokalet, prøvesmakte jeg på en Sør-Afrikansk Rooibos Red Tea. Den var faktisk god og helsebringende, ble jeg fortalt. Bare synd at den er så himla dyr. På messa kostet en boks med 20 poser kr 78. På nettet kostet den nesten kr 200.- Jeg kjøpte 2 esker og drikker den med andakt og følelse. Så rusla jeg videre. I heftet fant jeg et par foredrag som trakk min oppmerksomhet. Heldigvis kom jeg litt for tidlig og siden ingen var kommet, rusla jeg stille inn for å høre avslutningen av foredraget til Kenny Corris. Det lille jeg hørte, var veldig interessant og jeg har skrevet meg navnet bak øret. han skal jeg høre senere. 

Så begynte lokalet å fylles. Den alle ventet på var Lilli Bendris og det var om å gjøre å finne seg en plass så langt foran som mulig. Jeg fant en plass på første rad, helt perfekt. Ved iden av min stol, satt en gammel god bekjent og vi fikk oss en lang prat mens vi ventet på Lilli. 

Etter hvert ble rommet stappfullt og det sydet av forventning. Med det samme Lilli Bendris viste seg i rommet, steg energinivået til himmels. Først fikk vi et budskap fra hennes veiledere fra Pleiadene. Senere skulle hun kanalisere en annen av veilederne sine. Det ble en sterk opplevelse. Akkurat i det LB gikk i transe, ble hun nesten borte i en hvit sky av energi. Den bølget gjennom og rundt henne. Under hele kanaliseringen, var det hvite og blå energier som bølget rundt henne. 

Disse energiene satt i meg i mange dager etterpå. Håndflatene mine var knall røde og jeg følte meg glodvarm i flere dager. 

Jeg dro hjem like etter dette foredraget. Hodet føltes veldig tungt og jeg måtte ta en migrenetbl. Vel hjemme lagde jeg litt mat og sov noen timer på sofaen. Jeg hadde en fin dag på messa.